2251061300 6945790858 Σαμουήλ 7, Μυτιλήνη panagiotiskatsakoulis@gmail.com
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κατσακούλης Παναγιώτης | Χωματουργικές Εργασίες Μυτιλήνη


Η επιχείρησή μας “Κατσακούλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε θέτοντας σε προτεραιότητα πάντα τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει την πείρα και τη γνώση που της επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε έργο με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, στον οικονομικό προϋπολογισμό του πελάτη και στο περιβάλλον.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και η πολύχρονη εμπειρία μας, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε:
 
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Εκσκαφές θεμελίων
  Εκβραχισμοί σπάσιμο βράχων  
  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
  Διανοίξεις δρόμων
  Ισοπεδώσεις
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Αποξηλώσεις τοιχοποιίας και σκυροδέματος
  Μπαζώματα - Αποκομιδή μπαζών
  Διαμορφώσεις χωραφιών
  Εκριζώσεις - Μεταφυτεύσεις
  Δενδροφυτεύσεις
  Επιχωματώσεις
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που θα μας ανατεθεί σε όλη την Μυτιλήνη.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, είμαστε δίπλα σας για όποια ανάγκη έχετε, δίνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις και προσπαθώντας για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας με ασφάλεια και σεβασμό για το περιβάλλον.

Η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εμπειρία ετών στο αντικείμενο και η πιστή τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων εγγυώνται υπεύθυνα αποτελέσματα, συνέπεια και αξιοπιστία στη συνεργασία μας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη.