2251061300 6945790858 Σαμουήλ 7, Μυτιλήνη panagiotiskatsakoulis@gmail.com
hero image
 
 

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Μυτιλήνη


Η επιχείρησή μας “Κατσακούλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες και χωματουργικές εργολαβίες παντός είδους σε όλη την Μυτιλήνη. 

Οι χωματουργικές εργασίες καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εργασιών στις οποίες απαιτούνται και τα κατάλληλα χωματουργικά μηχανήματα. Για αυτό και η επιχείρησή μας, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε στην Μυτιλήνη άμεσα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά. 

Έχοντας λοιπόν ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας, αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιεσδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη.
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις σε κάθε είδους χωματουργικού έργου και να καλύψουμε τις ανάγκες δημοσίων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Μυτιλήνη.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό χωματουργικών εργασιών σε όλη την Μυτιλήνη, η επιχείρησή μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας, έχουν αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία που τους επιτρέπει να μπορούν να φέρουν σε πέρας μικρές αλλά και μεγάλες εργολαβίες χωματουργικών εργασιών εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και στην ασφάλεια.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η επιχείρησή μας, δεν σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της προκειμένου να μπορεί πάντα να καλύψει με την καλύτερη λύση κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ
  Εκσκαφέας
  Τσαπάκια
  BOB cat
  JCB
  Φορτηγό ανατρεπόμενο
  Υδραυλικές σφύρες
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη.